Hareket Okulda Videolarımız Yayında!

Millî Eğitim Bakanlığı işbirliği ve Nike Türkiye desteğinde Made to Play: Hareket Okulda Projemizi tüm çocukların hareket etmesini desteklemek için “Evde Hareket Et, Dünya İçin Hareket Et” mottosuyla evde eğitime uyarladık.

Fiziksel bir aktiviteye katılmak, öğrencilerin akademik becerilerini geliştirmede ve okulda iyi olma durumlarına katkıda bulunur. Çocuklarda hareketi desteklemek için Nike atletleri ve antrenörleriyle hazırladığımız egzersiz videoları, uzaktan eğitim yaz programı kapsamında EBA, EBA TV, Bakanlığın dijital mecraları ve ERG YouTube kanalında yayınlanacak.

“Evde Hareket Et, Dünya İçin Hareket Et” mottosuyla, Nike sporcularından dünya tekvando şampiyonu İrem Yaman, milli karateci Serap Özçelik Arapoğlu ile antrenörler Murat Demirci ve Gökçe Akyıldız ile birlikte, her yaşta ve bedensel kapasitede çocuğu kapsayan egzersizleri Salı, Perşembe ve Pazar günleri ERG YouTube kanalında izleyebilir, çocukların iyi olma halini ve daha iyi öğrenmelerini desteklemek için evde hareketi teşvik edebilirsiniz.

Yayımlanan videolarımızı izlemek için tıklayınız.
Hareket Okulda projemiz hakkında daha detaylı bilgi edinmek için tıklayınız.

İlginizi Çekebilecek İçerikler

Aktif Okul Öğretmen Kılavuzu EBA’da!

Hareket ve spor alışkanlıklarını destekleyerek çocukların iyi olma haline katkıda bulunmayı amaçlayan Made to Play: Hareket Okulda projemiz kapsamında, okullarda ve/ya evlerde her branştan öğretmenin uygulayabileceği aktivitelerin yer aldığı Aktif Okul Öğretmen Kılavuzu’nu yayımladık.