Sivil Sayfalar: Merak Edenler’in Birlikte Yazdığı "Meraklının El Kitabı" Çıktı

Meraklının El Kitabı, okulların tatil olduğu bu dönemde hem çocukların hem de yetişkinlerin merak duygusunu besleyecek bir kaynak. Sivil Sayfalar haberinde kitabın içeriğe dair detaylara yer verdi.

Sivil Sayfalar, Merak Atasözleri Kitabı’nda derlenen merak atasözleri ve ERG’nin yürütücülüğünü üstlendiği Öğretmen Ağı’nın Değişim Elçisi öğretmenlerinin sınıf içinde tasarladıkları merakı teşvik eden alıştırmalara da değindi.

Haberin aslında ulaşmak için tıklayınız.

İlginizi Çekebilecek İçerikler

Yaratıcı Özgüven Festivali’ne Davetlisiniz!

Her şarkısını ezbere bildiğiniz o çok sevdiğiniz sanatçı, sesinin güzel olmadığı gerekçesiyle okul korosuna girememişti. Yaptıklarıyla herkese ilham olan arkadaşınız, bir zamanlar fikirleri yeterince yaratıcı değil diye ciddiye alınmamıştı. Hayatınızda yeni ufuklar açan öğretmeniniz, kim bilir kaç kez “İcat çıkarma şimdi” diyenlerle karşılaştı. Ya onlar

Öğretmenler Herkesi Eğitimi Yeniden Düşünmeye Çağırıyor

Öğretmen Ağı, öğretmenlerin dillendirdiği ihtiyaçlardan ve koşulların eğitimi geri dönülemez biçimde değiştirdiğinden yola çıkarak, değişken koşulların ardındaki yeni imkânları birlikte düşüneceğimiz “Bağlantılar” isimli bir çevrimiçi panel serisine başladı.