17. Eğitimde İyi Örnekler Konferansı’nın başvuruları açıldı!


Konferansa dair önemli tarihlerse şöyle:

02.01.2020 – 24.01.2020     Başvuruların Alınması
  23.03.2020   Sonuçların Açıklanması
  06.04.2020 – 30.04.2020     İzleyici Kayıtları ve Program Seçimi
  09.05.2020   Konferans Günü
İyi örnek başvurularınızı 2 Ocak 2020 saat 10.30’dan 24 Ocak 2020 saat 17.00’a kadar egitimdeiyiornekler.org üzerinden yapabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek İçerikler

Eğitimde İyi Örnekler’den Haberlerimiz Var!

Geçtiğimiz haziran ayında, iyi örnekleri, Eğitimde İyi Örnekler Konferansı’nın ötesine ve farklı platformlara taşıyacağımız, tüm yıla yayılan yeni bir yol haritası planladığımızı duyurmuş, 19. Eğitimde İyi Örnekler Konferansı’na kadar birçok planımız olduğundan bahsetmiştik. Yeni eğitim-öğretim yılıyla birlikte Eğitimde İyi Örnekler’in yeni yolculuğu da başlıyor.

Eğitimde İyi Örnekler Konferans Dışına Taşıyor

İlham, öğrenme ve paylaşım alanlarımızın çoğalması için iyi örnekleri tüm yıla yayıyoruz! Eğitimde İyi Örnekler Konferansı’na 2022’de kısa bir ara veriyor; her çocuğun hakkı olan nitelikli eğitim için hep birlikte düşünebileceğimiz, keşfedebileceğimiz ve iyi örnekleri kutlayabileceğimiz farklı etkinliklerde bir araya gelmek için sabırsızlanıyoruz.

Ön kaydınız başarılı bir şekilde yapılmıştır.

Formunuz gönderilirken bir hata oldu. Lütfen tekrar deneyiniz.